Det här är Oasen

Oasen är Fylgias avdelning för hälsa och välmående. Här erbjuder privata aktörer sina tjänster som bidrar till en fin grund för Fylgias värderingar. Våra partners stöder hälsa och välmående för våra boende och ger möjligheter till en god rehabilitering och upprätthållande av fysisk rörelse. 

Fotvard2

- Många säger att det känns som att gå på moln efter fotvården. Det känns fint att få erbjuda en liten guldkant på någons tillvaro, säger Oasens fotvårdare Janette Kvist.  


Oasen erbjuder

Fotvård

Janette Kvist är Fylgias fotvårdare och hon har funnits i huset över 15 år. Till Janettes tjänster hör medicinsk fotvård, massage och avslappnande behandlingar. Janettes mottagning är permanent stationerad i Oasen.

Janette Kvist
Medicinsk fotvårdare
050 400 7323

Frisörtjänster

Vår frisör Lovisa Nordlund-Östberg är ett bekant ansikte för många. Hon har verkat i våra utrymmen sedan år 2000 och har sedan dess friserat de flesta av våra boenden. Här erbjuds klippningar, färgningar, kamningar, permantenter och festfrisyrer för alla. 

Lovisa Nordlund-Östberg
Frisör
050 026 5381 

Fysioterapi, massage och rörelseterapi

I Oasen verkar också fysioterapeut Anders Nygård. Hos Anders erbjuds fysioterapi, massage och rörelseterapi för att behandla besvär som ryggont, ledbesvär, svindel och huvudvärk. Att ha en fysioterapeut i samma hus är praktiskt när våra boenden har ont.

Anders Nygård
Fysioterapeut
050 592 5884

 

EDITGym2

EDITGym1

 

Gym & gymnastik 

Vi har en organiserad gymnastikverksamhet där våra samarbetsföreningar med jämna mellanrum drar motionsövningar med våra boende.Gymmet som finns i Oasen är ett viktigt komplement till gymnastiken.

För att bibehålla funktionsförmågan är styrketräningen viktig - oberoende av ålder. Gymmet erbjuder musklerna god och funktionell träning där vi satsar på att skräddarsy övningarna för alla som vill träna.

I Oasen finns även bibliotek, samlingsrum och bastu. Välkommen på en avslappnande stund! 

 

Bibban2

Bibban9