Aktuellt

Trevligt sommar!
20.06.2019

Styrelsen önskar medlemmar, boende och personal en riktigt trevlig sommar! Efter en lång och arbetsam vår har vi alla förtjänat en trevlig sommar med mycket sol och värme. Innergården börjar vara klar för att kunna tas i bruk midsommarveckan. I augusti deltar vi i Konstens natt 8.8 genom att ordna på innergården ett möbel- och konstloppis. Här kan du läsa mera.
Läs mera


Trevlig sommar!
20.05.2019

Vi önskar alla medlemmar en riktigt varm och skön sommar! Vi ses på konstens natt torsdagen den 8 augusti! Då ordnar vi ett möbel- och konstloppis på Fylgias innergård. Mera information får ni här på hemsidan och i Vasabladets föreningsspalt.
Läs mera


Vårutflykt till Koskö
26.04.2019

Vi samlas måndagen den 13 maj kl. 13.15 på Fylgias parkeringsplats för avfärd kl. 13.30 till Koskö. Vi besöker inredningsaffären Quriosa och spinneriet Koskö Mills.
Läs mera


TACK!
19.04.2019

Stort och varmt tack till alla som hjälpte till före, under och efter basaren!
Läs mera


19.04.2019

Hjärtligt tack till alla som hjälpte till med förberedelserna före basaren, under basaren och efter basaren! Försäljningen inbringade igen en vacker summa som pengar som kommer i sin helhet att användas för att ge de boende en guldkant i vardagen. Samtidigt önskas alla medlemmar en Glad Påsk och vi ses på Vårmötet torsdagen den 25.4. kl. 18.00
Läs mera


Påskbasar lördagen den 13 april  kl 10-13
01.04.2019

Påsken närmar sig med stormsteg och det är bara en vecka kvar till vår traditionella påskbasar och förberedelserna är i full gång! Damerna har stickat och pysslat och på onsdag (10.4.) börjar vi baka i Fylgias kök. Det blir både kakor och småbröd, pajer, pascha o mycket annat. Flitiga fingrar har stickat och sytt och pysslat påskpynt. Vi säljer böcker i mängd o massor till mycket förmånliga priser. Vårt omtyckta loppis har fått mera utrymme och hela vinterträdgården är fylld med loppissaker! Kaffe med dopp serveras i aulan där vi också säljer lotter med fin fina vinster! Vi tar tacksamt emot bakverk, handarbeten,loppissaker och annat som vi kan sälja. Alla intäkter går oavkortade till de boende för en guldkant i vardagen!
Läs mera


21.01.2019

Måndagsträffarna inleds den 28 januari kl. 18.00 i Augustasalen, vån 6. Vi småslöjdar och handarbetar för påskbasaren eller bara umgås och dricker kaffe eller te. Du är välkommen med att arbeta för de boendes extra ”guldkant”! Locka gärna nya aktiva med! Här hittar du januaribrevet med mera information om våren 2019
Läs mera


Julbasar på Fylgia lördag 1.12. kl 10-13
01.12.2018

Fylgias julbasar lördagen den 1.12. kl 10-13 är en gammal, fin tradition, som ordnats i årtionden. Julsaker som passar bra som julgåvor och juldekorationer finns till försäljning t.ex. tomtar och kransar, sockor och vantar, dukar och andra julsaker. Godsaker till lillajulbordet som salta pajer, kakor, småbröd, lådor, korngrynsgröt, senap och annat.  Lotteri med fina vinster och mycket annat.
Läs mera